JavaRush /Java блог /Random UA /Відеовікенд #2. Вивчаємо змінні та примітивні типи даних,...
Yuliia Tunik
42 рівень
Киев

Відеовікенд #2. Вивчаємо змінні та примітивні типи даних, знайомимось з автоматизацією в Java за допомогою ШІ, шукаємо роботу для джуна та розбираємося з модифікаторами доступу Java

Стаття з групи Random UA

Змінні та примітивні типи даних в Java

Якщо ви тільки почали вивчати типи даних у Java, зверніть увагу на це відео. У ньому пояснюється, що таке змінні та примітивні типи даних в Java, як з ними працювати, та як вони надають перевагу при роботі з кодом.

Автоматизація в Java за допомогою штучного інтелекту

Свій черговий стрім Java-розробник Юрій Ткач присвятив автоматизації роботи в Java за допомогою інструментів штучного інтелекту. Автор розповідає про налаштування, архітектуру та бібліотеки Java, які можуть допомогти при використанні ChatGPT.

З чого почати пошуки роботи за кордоном

Кар’єрний консультант Валерія Лисовська запросила до свого стріму Junior Java-розробника Дмитра Баришнюка. Темою розмови стали особливості пошуку роботи за кордоном у порівнянні з тим, як це працює на українському ринку. Відео має зацікавити кожного початківця, який хоче дізнатись, як знайти першу роботу програмістом.

Модифікатори доступу Java

Відеоурок Любомира Залуського на тему модифікаторів доступу Java. Ви дізнаєтесь про найпоширеніші модифікатори, ключові слова, та як вони використовуються для встановлення рівня доступу. Розповідь автора супроводжується демонстрацією прикладів коду.
Коментарі
ЩОБ ПОДИВИТИСЯ ВСІ КОМЕНТАРІ АБО ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР,
ПЕРЕЙДІТЬ В ПОВНУ ВЕРСІЮ